导 航
楼主: 求实

[规划建设] 他山之石第一波!广州何时能不再保守?上海传统中心城区更新改造对广州的启示

edward2010 发表于 2020-7-19 13:59
哈哈哈哈哈,你条撚样乡下仔有摩天?来啊,晒房本啊7头
“我去瑰丽啦”笑si人了,你真喺无时无刻都表现 ...

傻仔来的,私人拥有商业物业皮费很重的,都是公司名义的呀
晒房本,哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈
好7得意,你努力扮D你见都未见过的野个蠢卵样真系好7得意
哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈

edward2010 发表于 2020-7-19 14:04
日日睇你d乡下仔日日做键盘侠喺度上串下跳我不知几开心
唔使介绍啦,有d乜嘢留翻同阿sir讲啦哈哈哈哈哈
...

哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈
哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈

英国边间啊,south bank啊?定sheffield hallam啊?

哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈

你话你要失败到乜7样先连要拿本科的事情黎晒啊?
好7失败啊,我睇到都觉得尴尬啊。
仲要连学校名都唔敢晒

我都英国喔,咁7有缘的,你英国边个埠啊哈哈哈哈哈哈

取其精华,弃其糟粕,两者的优势兼顾才是真正发展的方向。

edward2010 发表于 2020-7-19 14:11
哎哟,吹上天我以为你私人拥有添,真喺唔好意思了
穷撚无料扮四条,笑7si人了。。。
港真,你真喺无时 ...

傻仔来的
张力都冇私人拥有任何一栋
我点解要扮
但你真系唔识公司运营哦
拿,咁啦
你去国土局同房管局,将全广州200米以上的高楼的资料拿一下
看看边间的业主是私人的
有冇清单啊,冇我可以比你bor,之前手下整理咗分比我,我同梁行的人对过的,应该冇漏几个。
如果冇,你又表演个切7好唔好啊?

反而系你,讲就讲拉,仲抄我,点解你可以失败得咁7典型的?

edward2010 发表于 2020-7-19 14:20
哈哈哈哈哈哈哈哈....驳唔到开始转移视线?
教精你啦乡下仔,我地城市人讲嘢都喺谦卑谦逊,唔会将乜嘢“ ...

脑子是个好东西,真希望你也有

edward2010 发表于 2020-7-19 14:20
教精你啦乡下仔,我地城市人讲嘢都喺谦卑谦逊,唔会将乜嘢“ ...

“批发市场老板鲍参刺肚收入月月破亿好过你乡下仔日日喺珠江新城挨饭盒”

真系好7谦卑哦

呐,一开始讲盒饭的系你,我晒瑰丽你就开始谦卑啦?

穷就穷啦
扮乜野啊,穷hi,英国边间大学啊?又开始谦卑啦系咪

仲有啊,个词叫谦虚,谦卑唔系咁用架,所以话你读书水皮,就真系好7水皮

你没见过的东西多了拉,十几亿的资产你没见过
正经工作的大厂你没见过
好的学校你也没见过

惨到你要沦落到去广版长见识
真系好7失败啊哈哈哈哈哈哈

呐,布置几个功课给你
1、1个月内,广版如果不关门,你是不是要切?
2、找全广州所有的200米以上的楼的资料,看有没有任何一个私人拥有
3、求其去个好D的餐厅或者酒店,拍个照片,证明你不是吃盒饭的

嗨,咁7大个人,搞到自己复读机咁,你屋企人送你出国就读成咁的卵样,当时就应该拿笔钱去买楼啦。

illusiome 发表于 2020-7-19 14:25
“批发市场老板鲍参刺肚收入月月破亿好过你乡下仔日日喺珠江新城挨饭盒”

真系好7谦卑哦

他没有出国的啊,吹牛而已,可能大学都没读过,只会说粗口罢了

冇驳唔到啊,句句都驳到你冇声出啊
你只能不断转移话题啊,从月收入几个亿的批发市场到你系英国留学啊
从摩天大楼冇钱到你话唔系私人拥有大厦唔算数
中间仲用错好多词
全世界都睇到你有几无知、冇用、死剩把口

废物的典范
越按越出屎
讲多错多

edward2010 发表于 2020-7-19 14:26
你讲到咁7巴闭竟然连一栋摩天都无?咁失败就唔好7上黎发言啦
乡下仔就系乡下仔,又要学人对线有要叫人切 ...

布置几个功课给你
1、1个月内,广版如果不关门,你是不是要切?
2、找全广州所有的200米以上的楼的资料,看有没有任何一个私人拥有
3、求其去个好D的餐厅或者酒店,拍个照片,证明你不是吃盒饭的

张力都冇,我觉得我冇都好正常啊,你系咪唔识字,只会复述啊?
我本科写的聊天AI的阅读能力都好过你喔。
我冇晒啊,你晒英国毕业啊
诶,你强调系u
唔通你当年去英国读完两年foundation就翻来工作了?

CanLin 发表于 2020-7-19 14:27
他没有出国的啊,吹牛而已,可能大学都没读过,只会说粗口罢了

可能大学读过的吧,也可能没读过
出了国也不奇怪,现在出国的人什么样的人都有
反正看遣词用句错的不少,我觉得起码成绩肯定是很不好的
阅读能力和分析能力也不足。

edward2010 发表于 2020-7-19 14:32
脑子长在人上,可惜你不是

希望你不要往猿的方向渐行渐远,哈哈哈

edward2010 发表于 2020-7-19 14:31
我点解要讲俾你知啊乡下仔,你边位啊?
扮乜7四条喈你,你高中语文没过关就死翻去读书啦,呢度喺成年人 ...

在黄沙水产市场做搬运工?怪不得一身腥味

edward2010 发表于 2020-7-19 14:34
点无声出啊on9仔?喂喂喂,唔好唔算数,快d晒房本嘛?营业执照也行....
吹到咁7犀利证明一下啊

要晒一起晒啊,又说自己英国留学?去进口水产也算留学吗?

edward2010 发表于 2020-7-19 14:31
我点解要讲俾你知啊乡下仔,你边位啊?
扮乜7四条喈你,你高中语文没过关就死翻去读书啦,呢度喺成年人 ...

哈哈哈
“我点解要讲俾你知啊乡下仔,你边位啊?”
纳,呢句精辟
我小学个时我D同学就真系好中意讲呢句

我教你大人的道理,民事行为,谁主张,谁举证
你话你系英国留学啊吗?
唔系我话的
唔系我逼你的
系你自己要晒你英国留学的
那我就质疑一下咯

你要举证的

当然,你可以继续扮唔知
冇问题啊

仲有啊,真系唔好抄我讲野啦,好7幼稚啊,我讲成年人你又讲,仲要迟十几分钟
你仲有冇新证据啊?

冇就快D去做功课,论证一下广州边栋200+摩天系私人的啦
快D啦

edward2010 发表于 2020-7-19 14:34
点无声出啊on9仔?喂喂喂,唔好唔算数,快d晒房本嘛?营业执照也行....
吹到咁7犀利证明一下啊

呐,你话唔算数
我冇讲啊,我边句讲啊?

我刚证明完啦,我平时一餐饭千几,出去住酒店两三千

反观你呢?
“我点解要讲俾你知啊乡下仔,你边位啊?”
你自己讲的bor

喂,你放屁之前睇下自己写乜好唔好啊
唔好句句读自己打自己巴掌
我睇到都觉得痛啊